Sedan jag kom ut som trans har jag onanerat mer

Ehm… det här kanske låter konstigt, men sedan jag kom ut för mig själv som trans så har jag, eh, onanerat mer än vad jag brukade. Förut klarade jag inte av att kolla eller ta på mig själv mellan benen men nu gör jag det typ varje dag. Är det normalt, eller betyder det att jag egentligen är cis?

Hej

Sexualitet och sexlust har väldigt mycket att göra mer hur vi mår. Det gäller även sex med sig själv. När vi mår dåligt sjunker ofta sexlusten och när vi mår bättre blir vi mer sugna.

Att hitta sin könsidentitet och att bejaka den är ofta förknippat med ett visst mått av välmående. Även om det kan vara svårt och jobbigt att komma ut som transperson så kan det vara skönt att ändå få insikten att det är så det ligger till.

Det är mycket möjligt att du har blivit mer bekväm i din kropp sedan du kom ut för dig själv. Du kanske förstår den bättre nu, förstår varför du känner som du gör. Oavsett om du har dysfori eller inte kan det göra dig mer ”vänligt” inställd till din kropp. Om du kände en motvilja inför dina könsorgan tidigare så kan din nya könsidentitet ha fått dig att förstå varför, vilket absolut kan bidra till att öka din sexlust. Det kan också vara så att du har blivit mer nyfiken på din kropp eller mer medveten om den än innan, vilket också kan göra dig mer sugen på att onanera.

Din könsidentitet, om du är cis eller trans, har ingenting att göra med hur sugen du är på att onanera. Bara du kan veta hur du känner och om du identifierar dig med en annan könsidentitet än den du tilldelades vid födseln så är du trans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s