Vad är muffing?

Hej

Jag undrar vad muffing är för något.

Muffing är en sexpraktik som innebär att använda en eller båda inguinalkanalerna för omslutning. Det finns flera bra guider till muffing på internet, bland annat Fucking Trans Women av Mira Bellwether, men jag ska försöka göra en kort summering.

Jag kommer att använda medicinska termer för de delar av könsorganen som används för tydlighets skull. Alla personer är inte bekväma med de orden, så om du vill prova muffing med någon, ta först reda på vilka ord de föredrar att använda.

Muffing kan utföras på personer som fötts med testiklar och pung. När testiklarna bildas under fosterstadiet ligger de inne i kroppen och först efter födseln ”vandrar” de ner i pungen. Det görs genom någon som kallas inguinalkanalerna, som är en sorts cylindrisk öppning mellan musklerna i bäckenet, ungefär 4cm lång på en vuxen. De här öppningarna finns kvar hela livet och går att komma åt genom att försiktigt trycka in ett finger på baksidan av pungen ovanför testiklarna. På så sätt bildas liksom en ”ficka” av utochinvänd pung. Det går också att föra upp testiklarna genom inguinalkanalen före eller under muffing. En del transtjejer refererar till de här ”flickorna” som bildas som sin fitta och de går utmärkt att penetrera. Inguinalkanalerna är omgivna av mycket nerver och en specifik nervkanal går igenom inguinalkanalen. De här nerverna stimuleras vid muffing och gör att det kan vara väldigt skönt, men det kan också bli för mycket, så det gäller att vara försiktig och känna efter vad som känns bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s