Kåt av packer

Jag kan inte använda packer utan att gå runt och vara typ konstant kåt. Är det konstigt?

Hej

Nej, det tycker jag inte alls låter särskilt konstigt.

En packer ligger ofta mot venusberget och ibland också klitoris eller kuk och andra delar av könsorganen. Hela området runt våra könsorgan, ner på insidan av låren och upp i venusberget, är fullproppat med nerver och nervändar, vars syfte är att ge oss njutning. Ett statiskt tryck mot det här området kan absolut leda till upphetsning och njutning av olika slag. När området blodfylls så blir det dessutom mer känsligt, så om du väl blir upphetsad av beröringen så kommer du antagligen att fortsätta vara det. Dessutom är det lätt att föreställa sig att packern inte ligger helt stilla, även i ett harness eller tighta underkläder. Den kommer då att så fort du rör på dig gnida mot delar av dina könsorgan. Friktionen kommer att leda till nerverna blir ytterligare stimulerade.

Förutom den fysiska stimuleringen kan det också vara så att känslan av att bära en packer gör att en blir mer medveten om könsorganen. När uppmärksamheten gång på gång riktas dit så kan det också leda till upphetsning.

Dessutom kan användandet av en packer göra en mer bekväm i sin kropp. Det kan vara känslan av att ha könsorgan som passar och kanske också en önskan att vilja ha sex med dem. Det kan kännas spännande och pirrigt på många sätt och det mentala spelar en stor roll i vår upphetsning och kåthet.

Det här sagt är det så klart inte alla som blir kåta av att bära packer. Sexuell upphetsning är någnting väldigt individuellt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s