Hur gör jag för att välja rätt packer?

Jag funderar på att skaffa en packer, men hur gör jag för att välja rätt? Finns det packers man kan kissa genom? Jag har hört att många packers är rätt överdimensionerade, hur vet jag att de är i en bra storlek?

Hej

Att skaffa sin första packer är ofta väldigt spännande. Vad som passar och kommer kännas rätt är väldigt individuellt.Det finns absolut packers som går att kissa genom, de kallas ofta STP och jag återkommer till det.

En del packers säljs i sexbutiker och internetsidor som säljer sexleksaker. Andra måste beställas direkt från tillverkarna. Det lättaste sättet att hitta dem är att söka på ”packer”, ”ftm packer”, ”trans man packer” eller någon liknande kombination. Ta inte den första du hittar, utan leta runt lite först. Det finns många som har gjort recensioner på olika packers, som beskriver hur de känns och hur det fungerar att packa med.

Det går också att göra egna packers. (Beskrivning kommer senare)

Det finns några saker som kan vara bra att fundera på när en väljer vilken sorts packer en vill ha.

  • Priset: Vilka ekonomiska begränsningar har du? För den som har ont om pengar kan det bästa alternativet vara att göra en själv. De billigaste går att köpa för ca 150 kr, medan det finns de som kostar ett par tusen. Självklart varierar kvalitén med priset, men olika återförsäljare kan också ta olika mycket betat för samma packer. De dyraste packersarna brukar kallas för penisprotester och har mycket hög kvalitet.

  • Materialet: Packers görs i olika material och de har lite olika känsla och utseende. Materialen har också olika hållbarhet och kvalité. En del kan vara gjorda av material som är mindre bra för kroppen och/eller miljön. De vanligaste materialen är Cyberskin och silikon. Cyberskin är mjukt och lite ”squishy”. Silikon är lite fastare, men kan ibland ha en lite ”plastigare” yta. Cyberskin håller inte lika länge som silikon.

  • Utseende och känsla: Hur vill du att den ska se ut och hur ska den kännas? Vad är viktigast för dig? En del tycker att det är viktigare att den känns bra att ta på genom byxorna än att den ser bra ut, för andra är utseendet det viktigaste, medan andra fokuserar på hur bekväm den är att ha på sig och ytterligare andra hur bulan blir. De flesta packers kommer i olika färger, vissa har bara två eller tre att välja på medan andra har fler och bättre kan matcha din hudton. En del har blodådror ditmålade, andra inte. Vissa har textur på pungen och skaftet, andra är slätare. De flesta har ingen förhud, då de tillverkas i USA, där det är vanligt att penisar omskärs, men en del tillverkar har både med och utan förhud. Vad det gäller storleken så är det också en smak sak. En del känner att om de nu ska ha en packer så är det lika bra att den syns ordentligt, andra vill hellre ha en liten som inte märks så mycket. Hur mycket det kommer synas beror också på kroppsform och kroppsstorlek. En sak att tänka på för den som vill är att medfödda snoppar varierar i storlek och att det mesta av statistiken på storlek är gjord på erigerade penisar. En oerigerad penis är ofta betydligt mindre, både i längd och omkrets än en erigerad.

  • Fukntion: Är du ute efter en packer som ger en bra bula och som kanske går att ta i genom kläderna, men som inte ska synas?

Ska packern användas vid sex och i så fall på vilket sätt? En del tycker att det är skönt att få packen smekt av sig själv eller en partner. Då kan det spela roll hur den ligger mot kroppen och hur den känns i handen. Om du vill ha den när du är naken kan den behöva sitta fast i ett harness. Vid sex kan en del också tycka att det är viktigare hur den ser ut. Vill du använda packern till penetration? Det finns packer som har ”dual-funktion” och som ibland kallas ”pack and play”. De är lite styvare än andra packers, men inte lika styva som en dildo eller strap-on. En del upplever dock att de ser för stora ut under kläderna och att det ser ut som att en har halvstånd hela tiden. Fördelen är att en inte behöver byta mellan en packer och en strap-on, utan att det bara är att fortsätta utan paus.

Vill du ha en packer som du kan kissa genom? De kallas för STP, Stand to pee-packers och har ett rör genom sig och en skedliknande del som ska vara under urinrörsöppningen. Det finns flera olika modeller på STP och de passar olika bra till olika kroppar. En del har en större ”sked” än andra. Vissa sitter bättre mot kroppen. En del är lättare att göra rent och mer hygieniska. Oavsett vilken modell en väljer så kommer det antagligen att behövas en hel del övning innan kissandet går bra och känns naturligt. För en del som vill kunna använda pissoarer känns utseendet på packern extra viktigt för att den ska ”passera” för andra på en allmän toalett. Då är det bra att komma ihåg att det inte är så vanligt att personer på en allmän toalett tittar på andra när de kissar och att alla snoppar och kukar ser olika ut. Vilken packer du än väljer så kommer den antagligen klara en granskning på avstånd.

STP-packers går att göra själv av en vanlig packer, men det kan vara lite klurigt. Om du är intresserad så finns det både filmer och skriftliga instruktioner av folk som har provat. Det är bara att leta runt på internet.

Jag hoppas att du fick svar på några av dina funderingar. Skriv gärna tillbaka om du funderade på något mer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s