Han har aldrig sett mig så här…

Jag är genderfluid och har en maskulin dag idag. Har just kittat upp mig med packer etc, känner mig jättenöjd. Och precis nu hörde en av mina cis-lovers av sig och vill ses. Vad göra? Ignorera mig själv och lajva femme (eller demi-femme snarare), eller möta honom lite halvvägs med typ boxers, baggy jeans, binder osv men skippa packern för att inte skrämma honom/jag är feg? Uh, jag vet inte alls vad jag vill/vågar…Han vet att jag är trans, och har verkligen inga problem med det, men har inte sett mig såhär. Å andra sidan har han pratat om att det vore najs om jag hade strap-on… Vad tycker du?

Hej

Jag tycker att du ska vara dig själv, som du känner dig idag. Om din lover inte respekterar dig som den du är så kanske det inte är någon som du vill/borde ha sex med i alla fall? Ha packern om det är vad du är bekväm med idag, och om han skulle kommentera så förklara. Du är värd att vara den du är. Du är värd respekt och kärlek för den du är. Om han dessutom både vet att du är trans och är lite sugen på att se dig mer strap-on, så är chanserna goda att han kommer att respektera dig för den du är även idag.

Det kan vara riktigt läskigt att visa andra en del av våra sidor. Vi är rädda för att dömas och bedömas. Ibland vågar vi inte och det är ok. En måste inte alltid visa allt.

Men det är viktigt att vi inte låtsas för någon annan skull, för att vi tror att den skulle må bättre av det. De kläder vi väljer att ha på oss och de uttryck vi har ska vara för vår skull, inte någon annan.

Så om du vill byta om till lite mer femme kläder för att du skulle vara obekväm annars, så gör det, men om du skulle vara mer bekväm som du är nu så tycker inte jag att du ska byta om för hans skull.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s