Mens och boxer

Hej.

Jag undrar om du har några tips för att ha bindor i boxerkalsonger? Jag gillar inte att ha trosor och inte y-font eller liknande heller, men jag tycker att det kan vara svårt att få bindor att sitta still i boxer, eftersom det liksom inte går att sätta fast dem runt någonting och ”vingarna” brukar sitta konstigt och bli obekväma.

Hej.

Visst kan det vara svårt att få bindor att sitta rätt och stilla i ett par boxer. Jag är säker på att du inte är ensam med det här problemet.

Det finns dock lösningar.
Ett tips för den som kan sy, eller som kan be någon att sy, som jag har sett på fler olika ställen är att sätta fast en extra tygbit i skrevet på ett par boxer. Lättast är att ta ett par gamla trosor och klippa bort biten mellan benen, men det går också bra att fixa till en tygbit själv. Den sys sedan fast framtill och baktill, men inte på sidorna, i höjd med där bindan ska sitta. Och vips så kan du vika in ”vingarna” under tygfliken. Dessutom utan att de syns utanpå.

Och här finns en tutorial med bilder och allt! http://my-gender-shit.tumblr.com/post/108327216414/i-bet-others-have-probably-done-this-before-but-i

Sen vill jag även ta tillfället att tipsa om menskoppar, även om det inte alls var det du frågade om.
Menskoppar finns av många olika märken men alla består av en liten ”kopp” eller behållare av silikon som förs in och fångar upp blodet. Den sitter fast med vakuum och läcker sällan. Fördelen med menskoppar är att de till skillnad från bindor och tamponger kan sitta i väldigt länge och bara behöver tas ut några gånger per dygn. De går också att ha i vid bad och liknande utan problem. Det funkar så klart inte för alla och det krävs att en är bekväm med att föra in något i slidan. Men för den som känner att det skulle kunna funka är det definitivt värt ett försök. De är bra för miljön också! Menskoppar säljs på vissa apotek men annars måste de oftast beställas via internet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s