Njuta med dysfori – samtal på Stockholm Pride

Det har snart gått 10 månader sedan jag startade den här sidan och det här blir mitt 50:e inlägg.

Under den här tiden har jag blivit än mer övertygad om att det här är någonting som behöver lyftas fram mer. Det verkar som att sex är någonting som är svårt att prata om för många transpersoner och samtidigt någonting som verkligen behöver pratas om. Mycket information saknas både för transpersoner och deras anhöriga.

Så för er som inte bara vill läsa om det, utan som hellre pratar eller lyssnar ansikte mot ansikte så kommer jag att ha ett pass i Pride House under Stockholm Pride. Så om ni befinner er i närheten och har möjlighet att ta er dit så hoppas jag att nu gör mig sällskap där!

Torsdagen den 30 augusti kl 12.00 kommer jag finnas i Bandlerrummet. Min förhoppning är att vi ska kunna ha ett gruppsamtal tillsammans om hur det går att ha sex, bra och njutningsfull sex, med kroppsdysfori. Vilka lösningar finns, vilka tips och trix kan ni dela med er av.

Alla förtjänar den njutning som kroppen kan ge, även när kroppen inte känns och ser ut som vi behöver. Alla som vill ha sex, med sig själva eller med partners, borde få hjälp att kunna ha det utan att må dåligt.

Passet – Njuta med dysfori – är tänkt att vända sig enbart till personer som själva har könsdysfori, för att vi ska kunna få en trygg stämning i rummet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s