Fråga mig

Är du transperson eller har en könsidentitet eller könsuttryck som avviker från normen? Är du anhörig till en transperson?

Har du frågor som rör sexualitet, identitet, relationer, anatomi, STI eller liknande? Skicka iväg ett meddelande så svarar jag så snart jag kan. Inga frågor är för dumma eller konstiga. Har du generella frågor kring trans, könsbekräftande vård eller liknande, finns det andra som kan ge bättre svar än jag.

Jag som svarar är själv icke-binär transperson med erfarenhet inom sexualupplysning. Svaren är mina egna, men baseras på all den kunskap och erfarenhet jag samlat på mig genom mitt engagemang och mina utbildningar. Det här är ett projekt jag driver helt ideellt på min fritid, utan koppling till någon förening eller företag. Det kan göra att det ibland tar lite tid innan jag kan svara på just din fråga. Om många har liknande frågor kanske jag svarar på dem gemensamt och jag tar mig rätt att korta ner långa frågor eller göra dem mer generella om det behövs. Alla meddelanden är anonyma.